de semsta spelen

ja pratar gevetvis om snek spel. de e spel där man ska smyga förbi fienden istellet för o skjuta den xD
hahah ja vet de loter jette töntigt o de e de också. men de e jette tråkigt också. smygade e långsamt o trist som fan o man somnar nestan av o spela.
o ser en fiende en moste man börja om hela spelet fron början. vrf ska de ha fiender i ett spel om man inte kan döda dom? xD
metal gear o splinter chell e de två kendaste av dessa. de första e till playstation o de andra till xbox. de e nestan samma spel fast metal gear har jette tönti handling o jette långa filmsekvenser. i splinter chell e man en fulare kubbe som hter sam fisker eller not :S xD
andra dåliga spel e final fantasy. ja har inte spelet de själv men såg en lsita på youtube när de lista de tötigaste spelen o final fantasy vann xD. man e tydligen massa tonåringar me emohår som gråter hela tiden haha.
vi hörs mina coolabees :) <3bögigt

Kommentarer
Postat av: Anonym

"hahah ja vet de loter jette töntigt o de e de också. men de e jette tråkigt också. smygade e långsamt o trist som fan o man somnar nestan av o spela."



Alla spel kan inte handla om att skjuta allt som rör sig, det kan vara skönt ibland och till och med stimulerande för hjärnan att behöva tänka till och hitta på strategiska lösningar för att ta sig förbi ett hinder på bästa sätt. Alla vill ju inte bara spela no-brain games där det mest IQ-krävande är att hålla inne skjutknappen.



"metal gear o splinter chell e de två kendaste av dessa. de första e till playstation o de andra till xbox."



Jag vill verkligen veta var du tar din information ifrån.



"andra dåliga spel e final fantasy. ja har inte spelet de själv"



Hur vet du då att det är dåligt?



"såg en lsita på youtube när de lista de tötigaste spelen o final fantasy vann xD. man e tydligen massa tonåringar me emohår som gråter hela tiden haha."



Ah, så du grundar alla dina uppfattningar på vad andra tycker?



Jag vet ett riktigt bra spel för coolingar som du och jag. Det heter Amnesia: The Dark Descent. Du kan prova demot på Steam och köpa det för en billig slant, eller gå piratvägen och ladda ner det gratis. Ett av de bästa spelen jag spelat iår, absolut.

2010-11-17 @ 21:36:09
Postat av: Anonym

Håller med föregående kommentator, du borde testa Amnesia: The dark descent.



:)

2010-11-20 @ 01:06:21
Postat av: H Guy

Final Fantasy är inte så bra fast Final Fantasy XIV ser intressant ut.

2011-01-21 @ 08:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0